Login/Register
Choose language Svenska

28.9.2016

Gratis verktyg för rätt projekt – och fyra andra goda skäl att välja primo som din partner

Primo levererar dekorationsprofiler, köldbryggebrytare, magnetiska tätningar och andra profiler till tillverkare av kyl och frys, luftkonditionerare och ventilationsprodukter.

Primo levererar dekorationsprofiler, köldbryggebrytare, magnetiska tätningar och andra profiler till tillverkare av kyl och frys, luftkonditionerare och ventilationsprodukter.

Vi arbetar med små och medelstora tillverkare, men även med stora internationella varumärken. Vi koncentrerar oss alltid på det pågående projektet och att kalla våra specialister och extruderingsexperter till bordet. 

Men varför skulle du välja oss för ditt nästa projekt? Vi menar att det finns många goda skäl för det – och vi har tagit fram de fem bästa orsakerna här nedan.

Faktum nr 1: Du kan välja mellan systemlösningar eller skräddarsydda produkter

Skräddarsytt eller en kostnadseffektiv, komplett systemlösning? Oavsett vad du behöver arbetar vi tätt tillsammans med dig för att säkerställa att din profil blir unikt anpassad till din produkt och att du får den optimala lösningen vad gäller material, precision och kostnader.

Med årtiondens erfarenhet av utveckling, prototypframtagning och tillverkning av extruderade och samextruderade profiler kan vi alltid hitta en lösning som stämmer med dina specifikationer.

Faktum nr 2: Vi vet hur viktigt det är med tid till marknaden

Tid till marknaden är ett stort bekymmer i din bransch. Vi har organiserat vår logistik därefter. Vi ser alltid till att vår tillverkning går så smidigt som möjligt, hela vägen från verktygsuppsättning och råmaterial till bokning av produktionslinjerna och den logistiska uppställningen.

Faktum nr 3: Vi har resurser att garantera leverans i tid

Primo är en internationell företagsgrupp med verksamhet i hela Europa och Fjärran Östern. Med produktionsanläggningar i många europeiska länder och ett tätt logistiskt nätverk kan vi skala upp vår produktionskapacitet och säkerställa att den finns så nära dig som möjligt.

Faktum nr 4: Vi har våra egna, interna verktygs- och blandningsresurser

Vi har en egen verktygsavdelning med specialister som uteslutande arbetar med underhåll av alla våra verktyg för att garantera att alla verktyg alltid ger rätt kvalitet. Dessutom har vi vår alldeles speciella blandningscentral. När vi använder 3D-skrivare med den senaste tekniken kan vi korta utvecklingstiden för prototyper drastiskt – vårt senaste rekord är 48 timmar från idé till prototyp. Men vi är övertygade om att det går att slå om vi får rätt utmaning.

Faktum nr 5: Vi erbjuder gratis verktyg (för rätt projekt)

Verktygen är dyra inom plastindustrin. Men för rätt projekt är vi villiga att leverera gratis verktyg till ditt projekt. Vi kan göra det för att verktygen är en intern resurs hos Primo, och vi litar på att våra specialistteam med sin kompetens och hantverksskicklighet levererar rätt lösning redan från början.

Det är vår investering i ett långt och för båda parter givande samarbete med dig.

Boka ett möte med PRIMO här och ta reda på mer!

Arkiverade nyheter

Gratis verktyg för rätt projekt – och fyra andra goda skäl att välja primo som din partner

28.9.2016 - Gratis verktyg för rätt projekt – och fyra andra goda skäl att välja primo som din partner

Primo levererar dekorationsprofiler, köldbryggebrytare, magnetiska tätningar och andra profiler till tillverkare av kyl och frys, luftkonditionerare och ventilationsprodukter.

Läs mer
På frammarsch i den kommersiella fordonsindustrin:  Primo ställer ut på årets IAA-mässa i Hannover

31.8.2016 - På frammarsch i den kommersiella fordonsindustrin: Primo ställer ut på årets IAA-mässa i Hannover

När den internationella transportbranschen träffas på årets IAA-mässa i Hannover är Primo också där. Besök oss och se hur extruderade profiler skapar bilindustrins framtid.

Läs mer
StyroClick: Ny termisk utbyggnadsprofil från Primo

14.2.2016 - StyroClick: Ny termisk utbyggnadsprofil från Primo

På årets Fensterbau presenterade Primo en verklig nyhet: Den nyutvecklade termiska utbyggnadsprofilen StyroClick med överlägsna isoleringsegenskaper och otaliga användningsområden för fönster- och dörrtillverkare.

Läs mer
Profiler för en grönare miljö

4.12.2015 - Profiler för en grönare miljö

Natural Greenwalls är ett patenterat system för väggmonterade plantor i kontorsutrymmen och stora offentliga byggnader. Kärnan i systemet är en mycket speciell extruderad plastprofil – extruderad, bearbetad och levererad av Primo förstås.

Läs mer
Primos profiler visas på VILLUM Window Collection

20.10.2015 - Primos profiler visas på VILLUM Window Collection

Världens alla fönster samlas i Köpenhamn vid vad som troligen är världens enda museum för enbart fönster. Primos fönstersystem finns också på museet.

Läs mer
I hjärtat av offshoreindustrin

11.9.2015 - I hjärtat av offshoreindustrin

I takt med att världens behov av energi ständigt ökar, spirar den internationella offshoreindustrin. Primo är en betrodd leverantör till många tillverkare av offshoreutrustning, speciellt företag som tillverkar de ytterst kritiska undervattenskablarna som överför kraft och värme till och från offshoreriggarna.

Läs mer