Login/Register
Choose language Svenska

28.6.2017

Nyhet! Nu finns vår produktkatalog online

Produktkatalogen online är nu öppen för företag

Vår nya online-produktkatalog finns nu på vår webbsida. Inledningsvis hittar du standardprodukter från vårt affärsområde för medicinteknik – produkter som t.ex. bubbelslangar, lumenrör och 3-lagersslangar.

Så här hittar du katalogen

Du hittar online-produkterna genom att klicka på Affärsområden -> Medico -> Produktkatalog. För att du ska kunna använda alla funktioner i produktkatalogen måste du registrera dig som användare på vår webbsida.

Det gör du genom att klicka på Login/register i sidans övre vänstra hörn. När du är registrerad kan du spara och skriva ut tekniska ritningar på de profiler du har valt. Du kan också lägga till profilen till din personliga produktlista. Och när som helst kan du kontakta din återförsäljare med ett enkelt klick.

Andra områden kommer snart

Med online-katalogen vill vi göra det lättare och snabbare för dig att hitta information om dessa profiler. Vi strävar också efter att göra beställningen av standardprofiler enklare och tydligare.

Även om det är vår affärsidé att utveckla profiler för speciella ändamål tillsammans med våra kunder, har ett flertal profiler blivit standardprodukter som används av många olika kunder från olika affärsområden.

Registrera dig och bli den första att få nyheten när vi lägger till flera affärsområden

Med tiden kommer vi att utvidga online-produktkatalogen till flera affärsområden.  
Klicka på den här länken:

 

om du vill bli underrättad och få ett e-postmeddelande när vi går online med nya affärsområden. 

 

SENAST NYTT

Få tillgång till våra kataloger över standardprofiler

9.11.2017 - Få tillgång till våra kataloger över standardprofiler

Ibland är en redan befintlig profil precis vad du behöver för dina produkter – i stället för att behöva ta fram verktyg och nya mönster kan vårt sortiment av standardprofiler göra jobbet åt dig. Om du har tillgång till vår produktkatalog online kan du söka igenom våra standardprofiler och hitta det som passar dig.

Läs mer
Nyhet! Nu finns vår produktkatalog online

28.6.2017 - Nyhet! Nu finns vår produktkatalog online

Nu lanserar vi vår nya online-produktkatalog som till att börja med innehåller standardprofiler från vårt medicinska affärsområde.

Läs mer
Framtidens stad: Primo hjälper WICONA att skapa nya möjligheter inom fasadteknik

22.3.2017 - Framtidens stad: Primo hjälper WICONA att skapa nya möjligheter inom fasadteknik

WICONA kontaktade Primo i augusti 2016 och hade en mycket tydlig fråga och en mycket tight deadline: Kan ni utveckla och tillverka prototyper för en helt ny polykarbonatprofil för ett banbrytande fasadsystem? Och just det, kan ni göra det på mindre än 12 veckor, inklusive verktyg? Vi svarade ja.

Läs mer
Vår årsrapport för 2016 är snart klar – få den före dina kollegor

22.3.2017 - Vår årsrapport för 2016 är snart klar – få den före dina kollegor

Primo Group kommer snart att släppa sin årsredovisning. Vi är glada att kunna rapportera att vi har lyckats öka både vår försäljning och vår vinst avsevärt enbart tack vare organisk tillväxt.

Läs mer
Primo ställer ut på ELMIA Subcontractor

31.10.2016 - Primo ställer ut på ELMIA Subcontractor

Möt oss på norra Europas största fackmässa för underleverantörer i tillverkningsindustrin

Läs mer
En cool presentation på Chillventa

5.10.2016 - En cool presentation på Chillventa

Primoprofiler finns i många hushållsapparater som kylskåp, luftkonditionerare och kylare – och spelar också stor roll i många kommersiella kylprodukter. Chillventa, den världsledande mässan för kyl och frys, är en naturlig plats för oss att ställa ut på. Kom och träffa oss i Nürnberg!

Läs mer