Login/Register
Choose language English

Vi gör plastprofiler

Global leverantör av extruderingsresurser

Primo är din erfarna utvecklings- och produktionspartner när det kommer till extruderade profiler i plast, gummi eller kompositmaterial.

Profiler för i princip allt

Från att inledningsvis ha tillverkat extruderade plastprofiler för fönster och dörrar har vi nu expanderat till nästan alla områden där extruderade profiler kan appliceras – och är det som väljs p.g.a. dess styrka, mångsidighet, låga vikt och hållbarhet.

Idag utvecklar och producerar Primo extruderade profiler för medicinsk industri, transport, bygge, offshore, energi, vitvaror, kraft och belysning och en rad andra branscher.

Du hittar våra profiler i förpackningsmaterial, möbler, fiskenät och i tekniskt avancerade växthus - bara för att ta några exempel.

TILLGÄNGLIGA STANDARDPROFILER

Vi tillhandahåller även ett sortiment av standardprofiler – ta dig en titt på våra produktkataloger nedan för att få veta mer.

Vilka dina idéer och behov än är kan Primo hitta lösningen för dig. Våra erfarna produktutvecklings- och blandningsteam står redo att assistera dig.

KONTAKTA OSS OCH LÅT OSS DISKUTERA DINA BEHOV, IDÉER OCH PROJEKT

 

 

Med passion för plastextrudering

Vi drivs av vår passion för extruderingssteknik och de oändliga möjligheter som moderna plast- och blandningsmaterial erbjuder. Vårt konstanta fokus på utveckling, teknik och hantverk kombinerat med en solid finansiell grund gör oss till en pålitlig och långsiktig partner för företag över hela världen.

Vi utvecklas med våra kunder

De flesta av våra profillösningar är utvecklade i nära samarbete med våra kunder – det är så vi levererar mervärde längs hela värdekedjan.

Vi följer våra kunder och tillhandahåller logistik och lösningar som matchar deras krav, vilka de än må vara.

PRIMO FÖRETAGSBROSCHYRER

Ladda ned Primos företagsbroschyrer och flyers (på engelska)
 

   Imagebroschüre              Jahresbericht

Primo Verhaltenskodex (in Englischer Sprache)

Primo Richtlinien für ethisches, moralisches und soziales Verhalten

   Lieferanten               Interessenvertreter im Allgemeinen